Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The Volatile Acids and The Volatile Oxidizable Substances of Cream and Experimental Butter
 
 
Titel: The Volatile Acids and The Volatile Oxidizable Substances of Cream and Experimental Butter
Auteur: Ferris, L.W.
Redfield, H.W.
North, W.R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 4 (1921) nr. 6 pagina's 15 p.
Jaar: 1921
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland