Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The Variation in the Per Cent of Fat in Successive Portions of Cow's Milk 1
 
 
Titel: The Variation in the Per Cent of Fat in Successive Portions of Cow's Milk 1
Auteur: Ragsdale, A.C.
Brody, Samuel
Turner, Charles W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 4 (1921) nr. 5 pagina's 3 p.
Jaar: 1921
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland