Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  A Quantitative Evaluation of Changes Occurring during Heat Treatment of Skimmilk at Temperatures Ranging from 170° to 300° F 1
 
 
Titel: A Quantitative Evaluation of Changes Occurring during Heat Treatment of Skimmilk at Temperatures Ranging from 170° to 300° F 1
Auteur: Harland, H.A.
Coulter, S.T.
Townley, V.H.
Jenness, R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 38 (1955) nr. 11 pagina's 9 p.
Jaar: 1955
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland