Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Aureomycin 1 Content, Bacterial Development, Starter Activity, and Cheese Quality of Milk From Cows Fed an Aureomycin Supplement 2
 
 
Titel: Aureomycin 1 Content, Bacterial Development, Starter Activity, and Cheese Quality of Milk From Cows Fed an Aureomycin Supplement 2
Auteur: Martin, W.H.
Claydon, T.J.
Bartley, E.B.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 38 (1955) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 1955
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland