Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Antibiotics in Dairy Cattle Nutrition. IV. Comparative Effects of Different Levels of Crystalline Aureomycin 1 and a Crude Aureomycin Fermentation Product (Aurofac 2A) on the Growth and Well-Being of Young Dairy Calves 2
 
 
Titel: Antibiotics in Dairy Cattle Nutrition. IV. Comparative Effects of Different Levels of Crystalline Aureomycin 1 and a Crude Aureomycin Fermentation Product (Aurofac 2A) on the Growth and Well-Being of Young Dairy Calves 2
Auteur: Bartley, E.E.
Fountaine, F.C.
Atkeson, F.W.
Fryer, H.C.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 37 (1954) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 1954
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland