Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Bacteriological Studies on High-Temperature Short-Time Pasteurization of Ice Cream Mix 1,2
 
 
Titel: Bacteriological Studies on High-Temperature Short-Time Pasteurization of Ice Cream Mix 1,2
Auteur: Speck, M.L.
Grosche, C.A.
Lucas Jr., H.L.
Hankin, L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 37 (1954) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 1954
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland