Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Adaptation of the Barker-Summerson Lactic Acid Method to Ice Cream and Ingredients for Ice Cream
 
 
Titel: Adaptation of the Barker-Summerson Lactic Acid Method to Ice Cream and Ingredients for Ice Cream
Auteur: Neidlinger, Joy S.
Kempf, C.A.
Stewart Jr., Aubrey P.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 35 (1952) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland