Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Frozen Homogenized Milk. VIII. Effect of the Addition of Sucrose and Ascorbic Acid on the Keeping Quality of Frozen Homogenized Milk
 
 
Titel: Frozen Homogenized Milk. VIII. Effect of the Addition of Sucrose and Ascorbic Acid on the Keeping Quality of Frozen Homogenized Milk
Auteur: Babcock, C.J.
Strobel, D.R.
Yager, R.H.
Windham, E.S.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 35 (1952) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland