Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The Relationship of Milk Energy and Total Protein to Per Cent Fat in Brown Swiss Herd Milk
 
 
Titel: The Relationship of Milk Energy and Total Protein to Per Cent Fat in Brown Swiss Herd Milk
Auteur: Musgrave, S.D.
Salisbury, G.W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 35 (1952) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland