Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Effects of Nordihydroguaiaretic Acid, Salt and Temperature of Storage on the Stability of Fat and Fat-Soluble Vitamins in Cream and Butter 1
 
 
Titel: The Effects of Nordihydroguaiaretic Acid, Salt and Temperature of Storage on the Stability of Fat and Fat-Soluble Vitamins in Cream and Butter 1
Auteur: Krukovsky, Vladimir N.
Theokas, Dionisios A.
Whiting, Frank
Guthrie, E.S.
Yager, Naomi
Mattus, Mary Ann
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 32 (1949) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 1949
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland