Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The Comparative Value of Chocolate and Whole Milk as a Source of Riboflavin for the Rat
 
 
Titel: The Comparative Value of Chocolate and Whole Milk as a Source of Riboflavin for the Rat
Auteur: Gehrke, C.W.
Thomas, L.C.
Shetlar, M.R.
Chitwood, T.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 32 (1949) nr. 10 pagina's 4 p.
Jaar: 1949
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland