Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Keeping Quality, Solubility, and Density of Powdered Whole Milk in Relation to Some Variations in the Manufacturing Process. II. Solubility and Density 1
 
 
Titel: The Keeping Quality, Solubility, and Density of Powdered Whole Milk in Relation to Some Variations in the Manufacturing Process. II. Solubility and Density 1
Auteur: Manus, Louis J.
Ashworth, U.S.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 31 (1948) nr. 11 pagina's 11 p.
Jaar: 1948
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland