Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The Determination of Butterfat in Ice Cream Employing Mixed Perchloric and Acetic Acids
 
 
Titel: The Determination of Butterfat in Ice Cream Employing Mixed Perchloric and Acetic Acids
Auteur: Frederick Smith, G.
Fritz, J.S.
Pyenson, Harry
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 31 (1948) nr. 10 pagina's 4 p.
Jaar: 1948
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland