Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Nutritive Value of Fractions of Butterfat Prepared by Cold Crystallization 1
 
 
Titel: The Nutritive Value of Fractions of Butterfat Prepared by Cold Crystallization 1
Auteur: Geyer, R.P.
Geyer, B.R.
Derse, P.H.
Nath, H.
Barki, V.H.
Elvehjem, C.A.
Hart, E.B.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 30 (1947) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1947
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland