Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The Rôle of Surface-Active Constituents Involved in the Foaming of Milk and Certain Milk Products. II. Whey, Skimmed Milk, and Their Counterparts
 
 
Titel: The Rôle of Surface-Active Constituents Involved in the Foaming of Milk and Certain Milk Products. II. Whey, Skimmed Milk, and Their Counterparts
Auteur: El-Rafey, M.S.
Richardson, G.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 27 (1944) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 1944
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland