Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Some Factors Affecting the Stability of Certain Milk Properties. VI. Relation of the Concentration of Dissolved Oxygen to the Oxidation of Ascorbic Acid and to the Development of Oxidized Flavor in Milk 1
 
 
Titel: Some Factors Affecting the Stability of Certain Milk Properties. VI. Relation of the Concentration of Dissolved Oxygen to the Oxidation of Ascorbic Acid and to the Development of Oxidized Flavor in Milk 1
Auteur: Hartman, G.H.
Garrett, O.F.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 26 (1943) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 1943
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland