Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Oxidized Flavor in Milk. X. The Effect of Feeding Potassium Iodide Supplements to Dairy Cows on the Carotene Content of the Butter Fat and on the Ascorbic Acid Content of the Milk and the Relationship to Metal–Induced Oxidized Flavor
 
 
Titel: Oxidized Flavor in Milk. X. The Effect of Feeding Potassium Iodide Supplements to Dairy Cows on the Carotene Content of the Butter Fat and on the Ascorbic Acid Content of the Milk and the Relationship to Metal–Induced Oxidized Flavor
Auteur: Carson Brown, W.
Vanlandingham, A.H.
Weakley Jr., Chas. E.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 24 (1941) nr. 12 pagina's 5 p.
Jaar: 1941
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland