Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A Study in Cheese Ripening. The Influence of Auto-Lyzed Cells of Streptococcus Cremoris and Streptococcus Lactis on the Development of Lactobacillus Casei
 
 
Titel: A Study in Cheese Ripening. The Influence of Auto-Lyzed Cells of Streptococcus Cremoris and Streptococcus Lactis on the Development of Lactobacillus Casei
Auteur: Arne Hansen, P.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 24 (1941) nr. 11 pagina's 8 p.
Jaar: 1941
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland