Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic Acid and Oxidized Flavor in Milk. II. The Effect of Various Heat Treatments of Milk Upon the Stability of Ascorbic Acid and upon the Development of the Oxidized Flavor 1
 
 
Titel: Ascorbic Acid and Oxidized Flavor in Milk. II. The Effect of Various Heat Treatments of Milk Upon the Stability of Ascorbic Acid and upon the Development of the Oxidized Flavor 1
Auteur: Gjessing, Erland C.
Trout, G.M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 23 (1940) nr. 5 pagina's 12 p.
Jaar: 1940
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland