Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Tryptone-Glucose-Skimmilk and Standard Nutrient Agars as Media for Determining the Bacterial Count in Ice Cream 1
 
 
Titel: Comparison of Tryptone-Glucose-Skimmilk and Standard Nutrient Agars as Media for Determining the Bacterial Count in Ice Cream 1
Auteur: Foltz, V.D.
Martin, W.H.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 21 (1938) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 1938
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland