Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Food Fat of Varyying Degrees of Unsaturation upon Blood Lipids and Milk Fat
 
 
Titel: The Influence of Food Fat of Varyying Degrees of Unsaturation upon Blood Lipids and Milk Fat
Auteur: Maynard, L.A.
McCay, C.M.
Madsen, L.L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 19 (1936) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1936
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland