Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pingo on the characteristics of artisanal cheese during ripening: Lactic acid bacteria (matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry), microbiological, and physicochemical
 
 
Titel: Effect of pingo on the characteristics of artisanal cheese during ripening: Lactic acid bacteria (matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry), microbiological, and physicochemical
Auteur: Caldeira, Luciana A.
Silva, Ranney K.O.J.
Monção, Flávio P.
Mendes, Izabela A.
Almeida, Isabela M.
Amaral, José W.
Faula, Leandro L.
Rocha Júnior, Vicente R.
Souza, Marcelo R.
Gloria, Maria Beatriz A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 9 pagina's 9265-9276
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland