Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Production, composition, and calcium and phosphorus in vitro gastrointestinal digestibility of free phosphate (FriP) Caciotta cheese with a high calcium/phosphorus ratio
 
 
Titel: Production, composition, and calcium and phosphorus in vitro gastrointestinal digestibility of free phosphate (FriP) Caciotta cheese with a high calcium/phosphorus ratio
Auteur: Tidona, Flavio
Francolino, Salvatore
Ghiglietti, Roberta
Locci, Francesco
Mucchetti, Germano
Alinovi, Marcello
Dall'Asta, Margherita
Giuberti, Gianluca
Ardissino, Gianluigi
Cipolat-Gotet, Claudio
Summer, Andrea
Giraffa, Giorgio
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 6 pagina's 5732-5740
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland