Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and soluble whey protein composition of local and imported commercial ultra-high-temperature milk in China
 
 
Titel: Physicochemical properties and soluble whey protein composition of local and imported commercial ultra-high-temperature milk in China
Auteur: Zhou, Shichu
Wang, Meng
Xu, Chunyu
Fan, Jinhui
Du, Qijing
Bu, Dengpan
Fan, Rongbo
Jiang, Hongning
Han, Rongwei
Yang, Yongxin
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 6 pagina's 5558-5569
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland