Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Construction of cold-set Mickering emulsion gel using whey protein assembly particles as oil-water interfacial stabilizer and gelling agent: Phase stability, nonlinear rheology, and tribology
 
 
Titel: Construction of cold-set Mickering emulsion gel using whey protein assembly particles as oil-water interfacial stabilizer and gelling agent: Phase stability, nonlinear rheology, and tribology
Auteur: Amin, Usman
Yeung, Chi Kong
Zheng, Haotian
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 6 pagina's 5580-5597
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland