Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Changes in microbial community structure during adaptation of kombucha symbiotic culture of bacteria and yeast to fermentation of sweet and acid whey
 
 
Titel: Changes in microbial community structure during adaptation of kombucha symbiotic culture of bacteria and yeast to fermentation of sweet and acid whey
Auteur: Thibodeau, Alyssa
Reardon, Patrick
Bartlett, Bjarne
Curtin, Christopher
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 5 pagina's 4761-4784
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland