Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Combining high-pressure processing and low storage temperature to extend the functionality shelf life of low-moisture, part-skim mozzarella cheese
 
 
Titel: Combining high-pressure processing and low storage temperature to extend the functionality shelf life of low-moisture, part-skim mozzarella cheese
Auteur: Jiménez-Maroto, L.A.
Govindasamy-Lucey, S.
Jaeggi, J.J.
Johnson, M.E.
Lucey, J.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 5 pagina's 4589-4603
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland