Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pasteurization on set yogurt fortified with astaxanthin-rich yolk: Evaluation of physicochemical properties, stability, and biological activity
 
 
Titel: Effects of pasteurization on set yogurt fortified with astaxanthin-rich yolk: Evaluation of physicochemical properties, stability, and biological activity
Auteur: Li, Ziwei
Zhang, Tiehua
Zhou, Runhao
Zhang, Xiaoyan
Ren, Jinru
Diao, Mengxue
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 4 pagina's 3499-3514
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland