Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile compounds in mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milk by different aroma extraction and identification methods
 
 
Titel: Characterization of volatile compounds in mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milk by different aroma extraction and identification methods
Auteur: Yang, Zhijie
Wang, Jiao
Wang, Bei
Cao, Yanping
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 4 pagina's 3214-3233
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland