Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Effect of acid whey protein concentrate on the rheological properties, antioxidant capacities, and biological activities of bioaccessible fractions in fermented camel milk
 
 
Titel: Effect of acid whey protein concentrate on the rheological properties, antioxidant capacities, and biological activities of bioaccessible fractions in fermented camel milk
Auteur: Ayyash, Mutamed
Ali, Abdelmoneim H.
Al-Nabulsi, Anas
Osaili, Tareq
Bamigbade, Gafar
Subash, Athira
Abu-Jdayil, Basim
Kamal-Eldin, Afaf
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 2 pagina's 1242-1260
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland