Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Impact of pre-acidification on the functionality and insoluble calcium levels of low-moisture part-skim mozzarella made from high-casein milk
 
 
Titel: Impact of pre-acidification on the functionality and insoluble calcium levels of low-moisture part-skim mozzarella made from high-casein milk
Auteur: Swaminathan, Aakash Varsha
Lillevang, S⊘ren K.
Govindasamy-Lucey, Selvarani
Jaeggi, John J.
Johnson, Mark E.
Lucey, J.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 1 pagina's 173-189
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland