Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Alginate/whey protein isolate-based emulgel as an alternative margarine replacer in processed cheese: Impact on rheological, mechanical, nutritional, and sensory characteristics
 
 
Titel: Alginate/whey protein isolate-based emulgel as an alternative margarine replacer in processed cheese: Impact on rheological, mechanical, nutritional, and sensory characteristics
Auteur: Zare, Mahdieh
Golmakani, Mohammad-Taghi
Niakousari, Mehrdad
Eskandari, Mohammad Hadi
Ghiasi, Fatemeh
Hosseini, Seyed Mohammad Hashem
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 7 pagina's 4308-4319
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 84 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland