Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Bacteriocin production by lactic acid bacteria using ice cream co-product as the fermentation substrate
 
 
Titel: Bacteriocin production by lactic acid bacteria using ice cream co-product as the fermentation substrate
Auteur: Miller, Amanda L.
Renye Jr., John A.
Oest, Adam M.
Liang, Chen
Garcia, Rafael A.
Plumier, Benjamin M.
Tomasula, Peggy M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 6 pagina's 3468-3477
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland