Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of pH-responsive chitosan microspheres containing aminopeptidase and their application in accelerating cheese ripening
 
 
Titel: Preparation of pH-responsive chitosan microspheres containing aminopeptidase and their application in accelerating cheese ripening
Auteur: Li, Zhixi
Liu, Tianshu
Fan, Ke
Geng, Lanlan
Wang, Pengjie
Ren, Fazheng
Luo, Jie
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 6 pagina's 3502-3514
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland