Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal and nonthermal processing methods on the structural and functional properties of whey protein from donkey milk
 
 
Titel: Effect of thermal and nonthermal processing methods on the structural and functional properties of whey protein from donkey milk
Auteur: Ma, Mengjia
Luo, Juanjuan
Wang, Xipeng
Wang, Ning
Wang, Cunfang
Liu, Guiqin
Jiang, Hua
Zhang, Xiaoning
Yuan, Cunzhong
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 12 pagina's 10439-10451
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland