Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Preserving the aromatic profile of aged Toma Piemontese Protected Designation of Origin cheese with gaseous ozone technology: A quality assessment via solid phase microextraction-gas chromatography–mass spectrometry/electronic nose
 
 
Titel: Preserving the aromatic profile of aged Toma Piemontese Protected Designation of Origin cheese with gaseous ozone technology: A quality assessment via solid phase microextraction-gas chromatography–mass spectrometry/electronic nose
Auteur: Eramo, V.
Modesti, M.
Riggi, R.
Forniti, R.
Lembo, M.
Vinciguerra, V.
Botondi, R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 12 pagina's 10537-10551
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland