Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Potassium-based emulsifying salts in processed cheese: A rheological, textural, tribological, and thermal approach
 
 
Titel: Potassium-based emulsifying salts in processed cheese: A rheological, textural, tribological, and thermal approach
Auteur: Šantová, K.
Salek, R.N.
Kůrová, V.
Mizera, A.
Lapčíková, B.
Vincová, A.
Zálešáková, L.
Kratochvílová, A.
Lorencová, E.
Vinter, Š.
Opustilová, K.
Karhánková, M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 10 pagina's 7704-7717
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland