Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation characteristics and postacidification of yogurt by Streptococcus thermophilus CICC 6038 and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus CICC 6047 at optimal inoculum ratio
 
 
Titel: Fermentation characteristics and postacidification of yogurt by Streptococcus thermophilus CICC 6038 and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus CICC 6047 at optimal inoculum ratio
Auteur: Ge, Yuanyuan
Yu, Xuejian
Zhao, Xiaoxin
Liu, Chong
Li, Ting
Mu, Shuaicheng
Zhang, Lu
Chen, Zhuoran
Zhang, Zhe
Song, Zhiquan
Zhao, Hongfei
Yao, Su
Zhang, Bolin
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 1 pagina's 123-140
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland