Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of processed cheese viscoelastic properties during sterilization observed in situ
 
 
Titel: Evaluation of processed cheese viscoelastic properties during sterilization observed in situ
Auteur: Buňka, F.
Sedlačík, M.
Foltin, P.
Lazárková, Z.
Pětová, M.
Buňková, L.
Purevdorj, K.
Talár, J.
Kůrová, V.
Novotný, M.
Vlkovský, M.
Salek, R.N.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 8 pagina's 5298-5308
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland