Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical, microbiological, and sensory characteristics of yogurt as affected by various ingredients
 
 
Titel: Physico-chemical, microbiological, and sensory characteristics of yogurt as affected by various ingredients
Auteur: Aleman, Ricardo S.
Cedillos, Roberto
Page, Ryan
Olson, Douglas
Aryana, Kayanush
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 6 pagina's 3868-3883
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland