Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Food emulsifier based on the interaction of casein and butyrylated dextrin for improving stability and emulsifying properties
 
 
Titel: Food emulsifier based on the interaction of casein and butyrylated dextrin for improving stability and emulsifying properties
Auteur: Chen, Pin
Wang, Ru-Meng
Xu, Bao-Cai
Xu, Fei-Ran
Ye, Ying-Wang
Zhang, Bao
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 3 pagina's 1576-1585
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland