Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature and protein concentration on the protein types within the ultracentrifugation supernatant of liquid micellar casein concentrate
 
 
Titel: Effect of temperature and protein concentration on the protein types within the ultracentrifugation supernatant of liquid micellar casein concentrate
Auteur: Pranata, Joice
Dunn, Marshall
Drake, MaryAnne
Barbano, David M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 12 pagina's 8331-8340
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland