Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Transglutaminase, glucono-δ-lactone, and citric acid–induced whey protein isolation–milk fat emulsion gel embedding lutein and its application in processed cheese
 
 
Titel: Transglutaminase, glucono-δ-lactone, and citric acid–induced whey protein isolation–milk fat emulsion gel embedding lutein and its application in processed cheese
Auteur: Li, Hongjuan
Zhang, Yumeng
Liu, Tingting
Zhang, Leilei
Li, Mengfan
Li, Hongbo
Li, Dan
Wang, Xiaopeng
Yu, Jinghua
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 6635-6645
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland