Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Application of tea polyphenols as additives in brown fermented milk: Potential analysis of mitigating Maillard reaction products
 
 
Titel: Application of tea polyphenols as additives in brown fermented milk: Potential analysis of mitigating Maillard reaction products
Auteur: Li, Hongbo
Zhang, Yuanyuan
Jiang, Yuelu
Li, Jia Xin
Li, Chen
Zhao, Yang
Li, Chunshuang
Jie, Ren Qing Duo
Zulewska, Justyna
Li, Hongjuan
Yu, Jinghua
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 6731-6740
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland