Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of taste characteristics between koji mold–ripened cheese and Camembert cheese using an electronic tongue system
 
 
Titel: Comparison of taste characteristics between koji mold–ripened cheese and Camembert cheese using an electronic tongue system
Auteur: Hayashida, Sora
Hagi, Tatsuro
Kobayashi, Miho
Kusumoto, Ken-Ichi
Ohmori, Hideyuki
Tomita, Satoru
Suzuki, Satoshi
Yamashita, Hideyuki
Sato, Kaoru
Miura, Takayuki
Nomura, Masaru
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 6701-6709
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland