Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of chemical composition of organic and conventional Italian cheeses from parallel production
 
 
Titel: Comparison of chemical composition of organic and conventional Italian cheeses from parallel production
Auteur: Manuelian, C.L.
Pozza, M.
Franzoi, M.
Righi, F.
Schmutz, U.
De Marchi, M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 6646-6654
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland