Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sake lees on cheese components in cheese ripened by Aspergillus oryzae and lactic acid bacteria
 
 
Titel: Effect of sake lees on cheese components in cheese ripened by Aspergillus oryzae and lactic acid bacteria
Auteur: Hagi, Tatsuro
Kurahashi, Atsushi
Oguro, Yoshifumi
Kodaira, Kazuya
Kobayashi, Miho
Hayashida, Sora
Yamashita, Hideyuki
Arakawa, Yousuke
Miura, Takayuki
Sato, Kaoru
Tomita, Satoru
Suzuki, Satoshi
Kusumoto, Ken-Ichi
Moriya, Naoko
Nomura, Masaru
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 105 () nr. 6 pagina's 4868-4881
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland