Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the microbiological origin of blowing defects in Grana Padano Protected Designation of Origin cheese
 
 
Titel: Assessment of the microbiological origin of blowing defects in Grana Padano Protected Designation of Origin cheese
Auteur: da Silva Duarte, Vinícius
Lombardi, Angiolella
Corich, Viviana
Giacomini, Alessio
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 105 () nr. 4 pagina's 2858-2867
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland