Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Low-moisture part-skim mozzarella cheese made from blends of camel and bovine milk: Gross composition, proteolysis, functionality, microstructure, and rheological properties
 
 
Titel: Low-moisture part-skim mozzarella cheese made from blends of camel and bovine milk: Gross composition, proteolysis, functionality, microstructure, and rheological properties
Auteur: Abdalla, Abdelmoneim
Abu-Jdayil, Basim
Alsereidi, Hussah
Hamed, Fathalla
Kamal-Eldin, Afaf
Huppertz, Thom
Ayyash, Mutamed
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 105 () nr. 11 pagina's 8734-8749
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland