Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Saccharomyces cerevisiae fermentation product on oxidative status, inflammation, and immune response in transition dairy cattle
 
 
Titel: Effect of Saccharomyces cerevisiae fermentation product on oxidative status, inflammation, and immune response in transition dairy cattle
Auteur: Sivinski, S.E.
Meier, K.E.
Mamedova, L.K.
Saylor, B.A.
Shaffer, J.E.
Sauls-Hiesterman, J.A.
Yoon, I.
Bradford, B.J.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 105 () nr. 11 pagina's 8850-8865
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland